Om oss

Välkommen! (Click here for English)

Den här sidan startades med tanken att vara en samlingsplats för oberoende baptistfundamentalister i Sverige. Idag bor jag i Usa och använder främst sidan för att skriva kompromisslöst för biblisk kristendom.

En fundamentalistisk baptist tror på att Bibeln är Guds bokstavliga och ofelbara ord, att man blir frälst genom att tro på Jesus som sin enda frälsare och väg till himlen, och att man inte kan förlora sin frälsning.

En sann fundamentalist tror också på Jesu missionsbefallning att det är varje kristens skyldighet att gå ut och predika evangeliet för människor. Detta kallas ofta ”soulwinning”, såsom Bibeln säger att ”Gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen.” – Markus 16:15 SFB och ”…den som vinner själar är vis.” – Ord 11:30

Läs mer om tron här.

Jag inbjuder dig att kontakta mig på E-post  swedishbaptist@gmail.com om du har några frågor.  Tyvärr kan jag just nu inte dela ut Biblar i Sverige, men svarar gärna på frågor och kan förmedla kontakt med likasinnade bröder och systrar i Sverige.

Guds frid,

Levi

Annonser